U trendu

Stavila je rolnu toalet papira u orman i jednom zauvek rešila problem koji svakog od nas muči

Bićete iznenađeni rezultatom

Neprijatan miris u garderobi ne mora da potiče od držanja ustajale odeće u njoj. Čak i ako se uverite da je na policama samo prethodno oprana odeća, vremenom možete osetiti specifičan miris.

Često je to zbog neiskorišćenih materijala skrivenih unutra – nenošene odeće, posteljine, peškira i svega ostalog za čime retko posežete. Sve zato što u ormarima nedostaje pravilan protok vazduha i vremenom se pojavljuje uporan problem čak i u najčistijim enterijerima.

Pre nego što ovu metodu smatrate apsurdnom, dajte joj šansu.

Stavite rolnu mirisnog toalet papira u orman i imaćete efekat korišćenja osveživača vazduha, a pritom ćete mnogo uštedeti. Rolnu je najbolje staviti na onu policu (ili fioku) gde čuvate slabo korišćenu garderobu.

Ako vam se ne sviđa miris parfimisanog papira, možete ga napraviti sami. Sve što treba da uradite je da kupite toalet papir bez mirisa i našpricate rolnu eteričnim uljem.

Da biste se trajno rešili problema, ne zaboravite da sprečite njegovo ponavljanje. U tu svrhu, jednom u nekoliko dana provetravajte ormare. Najbolje je kombinovati sa provetravanjem celog stana. Izvadite nenošenu odeću svakih nekoliko meseci i properite je. Zahvaljujući ovome vaše sve stvari će uvek mirisati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.