Stavio je sapun u auto i desilo se čudo: Radi posao čak i onaj od 30 dinara, evo o čemu se radi (video)

Mnogi će se iznenaditi kako vam ovaj proizvod za higijenu pomaže dok boravite u automobilu.

Ne treba posebno isticati činjenicu da je sapun sastavni deo naše higijene i da uspešno otklanja prljavštinu i neprijatne mirise. Na tržištu ga ima u raznim oblicima i mirisima koji bukvalno opijaju. Mnoge devojke vole da ga često stavljaju u ormaru, među odećom kako bi ona poprimila osvežavajući i lep miris koji dugo traje.

Međutim, da li ste znali da vam sapun može biti saveznik na putovanju? Da, njegove moći kada je naš auto u pitanju su ogromne. Na Instagramu se pojavio interesantan snimak koji objašnjava šta jedan mirišljavi sapun čini za naš auto.

Neutrališe neprijatne mirise

Svi znaju da dugotrajno korišćenje automobila i pored svakodnevnog održavanja, zna da proizvede neprijatne mirise nakon izvesnog vremena, pa mnogi pale klimu pri samom ulasku kako bi neutralisali neprijatne mirise ili otvaraju prozore.
Međutim, ne morate kupovati ni osveživače, parfeme niti bilo šta slično, jer kako autor snimka pokazuje, jedan običan sapun radi sav posao. Dovoljno je da ga stavite na određeno mesto i ne samo što će neutralisati bilo kakav neprijatan miris u auto ćete uneti sveže i lepe mirise.

Otklanja zvukove gume na prozoru

Svi znaju da nakon dužeg korišćenja automobila, gumene trake na prozorima se habaju i troše što dovodi do neobičnih zvukova i škripe koja zna da bude iritantna. Da biste rešili taj problem, dovoljno je da samo sapunom pređete preko gumene trake nekoliko puta i problem je rešen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.