Stavite 1 jeftin proizvod u sve fioke i ormare u kući: Odeća, peškiri i posteljina mirisaće divno mesecima

Nakon što ušuškamo garderobu po ormarima, nakon nekog vremena izgubi onaj čist i svež miris, ali evo trika i za to

Kreatorka sadržaja na TikToku i Instagramu koja objavljuje pod korisničkim imenom @_boringbb_, tokom godina je od svoje bake primila mnogo poklona.

Ne samo da joj je baka poklonila svoje vintidž spavaćice i haljine, već joj je i prenela i neke korisne informacije o tome kako odložiti svoju odeću, a pritom osigurati da duže miriše sveže.

Uz ovaj trik, ne samo da će vaša odeća i odevni predmeti mirisati neverovatno čak „20 godina“, već vas ni neće puno koštati.

@boringbb

Much nicer than having a bunch of loose sticky paper in the sides of your dresser #laundryhack #grandmaadvice #clothinghacks

♬ original sound – Julia

,,Je l’ još neko vadi one testere mirisa iz časopisa i stavlja ih u ladice kako bi vam odeća lepo mirisala? Ja sam to radila do pre nekoliko meseci. Neki dan sam bila u bakinoj kući, oblačila je svoj veš i izvukla komad sapuna. Pitala sam se ‘zašto to imaš unutra?’ a ona je rekla da tako održava da odeća lepo miriše“, priča Julia.

,,Navodno ako uzmete sapun, ovaj je od lavande, ali možete koristiti i miris pamuka ili bilo koji drugi, trajaće 15 do 20 godina. Nisam imala pojma, ali sam to isprobavala nekoliko meseci i neverovatno je. Moja odeća miriše neverovatno. Svakako probajte“, dodala je.

Julia je dodala da biste trebali proveriti je li komad sapuna zamotan u papir, a ne u plastiku.

@boringbb

Replying to @lily_ann2009 try to find a scent that would not overwhelm someone & simply place in the corner with your clothes or linens. It will make everything very subtlety smell great and last so many years #laundryhack #tipsandtricks #tipsandtricksforgirls

♬ original sound – Julia

Nastavila je: „Kupite nenapadni sapun i proverite je li zamotan u papir kako bi miris mogao da prolazi. Možete ih staviti u ormare i ladice. Sve će vrlo suptilno mirisati i trajaće puno godina.“

Julijin snimak očito je impresionirao mnoge jer je brzo prikupio neverovatnih 549,4 hiljada pregleda. Mnogi korisnici želeli su da isprobaju ovaj trik, a drugi su otkrili da to rade već  godinama, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.