U trendu

Stavite ga u novčanik ili u svoj dom: Vekovima se veruje da ovaj predmet donosi bogatstvo i sreću

U feng shui kulturi uređenja doma koriste se razni talismani i amajlije za privlačenje dobre energije, obilja, blagostanja i sreće. Jedan od najpoznatijih su svakako kineski novčići, odnosno kovanice. Ova popularna amajlija koristi se za privlačenje energije bogatstva i novca, ali i za zaštitu doma od loše i privlačenje dobre energije. Ako želite da kineske novčiće u svom domu, važno ih je postaviti na odgovarajuće mesto.

Prema feng shui stručnjacima najbolje amajliju staviti u jugoistočni deo doma ili kancelarije. U feng shui prodavnicama, kao i u prodavnicama koje prodaju stvari za dekoraciju doma možete pronaći kineske novčiće u raznim varijantama. Izaberite onaj koji se najviše uklapa u enterijer vašeg doma, a možete ga staviti na sto, policu s knjigama, u ormar… Novčići ne moraju biti istaknuti, već ih slobodno možete i sakriti, tako da je sasvim u redu i da ih držite u fioci. Važno je samo da bude na jugoistočnoj strani vašeg doma.

Još jedan način na koji možete koristiti energiju ove amajlije je da stavite kineske novčiće u novčanik ili džep. Najčešće se ovo praktikuje kada imate tri kineska novčića vezana crvenim koncem ili trakom. Veruje se da ovaj ritual privlači novac i blagostanje, piše Sensa.hr.

Ako imate svoj biznis ili poslovni prostor, savetuje se da feng shui novčiće držite u prostorijama vezanim za finansije, pored papira i ugovora, telefona ili na unutrašnjoj strani ulaznih vrata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar