U trendu

Stavite ovih 5 stvari u spavaću sobu i vaš ljubavni život će ponovo procvetati

Kako urediti spavaću sobu?! Prema Feng Shuiju, spavaća soba je ključna za stvaranje harmoničnih odnosa. Kako možete privući pozitivnu energiju i poboljšati svoj ljubavni život jednostavnim promenama?

Kako urediti spavaću sobu za više ljubavi

Spavaća soba je mesto gde se opuštamo, nalazimo unutrašnji mir i gradimo veze sa našim najmilijima. Međutim, negativna energija u ovom prostoru može uticati na naše međusobne odnose, posebno na ljubavni život.

Feng šui, drevna kineska umetnost uređenja prostora, može nam pomoći da poboljšamo protok energije u spavaćoj sobi.

Razmotrite sledeće stavke koje će podići vašu vibraciju i privući pozitivne promene.

Maksimalna veličina kreveta je 200×150 cm

Manji krevet podstiče intimnost i povezanost sa partnerom. Veliki krevet može doneti razdor i distancu. Izaberite krevet prave veličine da biste održali bliskost i harmoniju u vezi.

Dva noćna ormarića

Oni simbolizuju ravnotežu i povezanost u partnerstvu. Bez obzira na vaš partnerski status, pored kreveta postavite dva noćna ormarića koja saopštavaju želju za harmoničnim odnosima.

Dva kristala ružičastog kvarca

Kristal ružičastog kvarca poznat je po privlačenju ljubavi i harmonije. Postavite ga u svoju spavaću sobu kako biste promovisali dobre emocionalne odnose, poverenje i ljubav.

Eterična ulja

Stvorite opuštajuće okruženje uz pomoć eteričnih ulja. Lavanda i kedar su odličan izbor za spavaću sobu jer smiruju duh i stvaraju pozitivnu atmosferu za ljubav.

Roba za pokrivanje elektronskih uređaja

Smanjite uticaj elektronskih uređaja na vaš san. Pokrijte televizor ili računar prirodnom tkaninom neutralne boje da biste se odvojili od uznemirujuće energije i održali miran san.

Prema Feng Shuiju, svaka od ovih stvari ima ulogu u poboljšanju energije u spavaćoj sobi. Pokušajte da ih ugradite u svoj prostor i gledajte kako vaš ljubavni život reaguje na pozitivne promene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar