U trendu

Stavite ovo u dvorište, ubrzo ćete privući zdravlje, novac i prosperitet za sve ukućane

Evo kako da privučete energiju novca, uspeha i zdravlja!

Jednako kao i dom, i bašta je vrlo važna za privlačenje dobre i odbijanje negativne energije. Dobar feng šui u vašoj bašti pomaže u privlačenju pozitivne energije u ostatak vašeg doma.

Rascevatalo i zeleno dvorište samo po sebi predstavlja kutak za privlačenje sjajne energije, jer povezivanje sa prirodom i boravak u njoj donosi osećaj mira i blaženstva.

Prema feng šuiju, drevnoj tehnici uređenja prostora, važno je da u svom domu i u dvorištu imate 5 osnovnih elemenata.

Severoistočno područje vaše bašte usko je povezano sa energijom ličnog rasta i napretka, pa je važno da na tom mestu iskoristite element zemlje. Na primer, stavite u taj deo bašte kamenje ili stenu.

Na jugoistoku postavite element vode jer ćete na taj način privući novac i izobilje, pa ne bi bilo loše da u ovaj prostor stavite vazu ili ako ste u mogućnosti fontanu.

U severu bašte koji označava karijeru i životni put stavite metalni deo, na primer figuru kornjače ili neku dekoraciju od metala.

Pri uređenju staze u dvorištu izbegavajte staze oštrih linija i uglova, već se najpre odlučite za krivudavu stazu koja je sjajan za priliv dobre čienergije. Pri izboru boja u dvorištu koristite magične nijanse cvetova, a u južni deo stavite crvene ili ljubičaste cvetove (atreni element), na severoistok cveće žute boje (zemljani element)

Svakako, vaše dvorište će najlepše izgledati ako ga uređujete sa ljubavlju i iz duše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar