U trendu

Stavite patike u zamrzivač i rešićete problem koji vas godinama muči, iznenadićete se učinkom

Miris znoja nogu je ponekad teško ukloniti. Obično pranje pomaže, ali ne mogu se sve cipele očistiti na ovaj način. Srećom, imamo jednako dobar patent za vas da osvežite svoju obuću.

Da biste izbegli neprijatne mirise iz cipela, naravno treba redovno menjati čarape i prati noge. To često nije dovoljno. Savetujemo vam da ne nosite istu obuću svaki dan, već je pustite da se dobro provetri i osuši.

Takođe je dobro izabrati cipele prilagođene trenutnom vremenu. Po toplom vremenu obuća treba da bude lagana i prozračna da bi se smanjilo znojenje stopala.

Dobar način da osvežite cipele i eliminišete neprijatne mirise ili čak gljivice i buđi je da ih stavite u zamrzivač . Niska temperatura će se dobro nositi sa smradom i istovremeno ih neće uništiti kao pranje, prenosi Espreso.

Nisu svi svesni da je lako osvežiti cipele proizvodima koje svako od nas ima kod kuće. Samo dodajte kašiku sode bikarbone, sačekajte i kasnije ne brinite o lošem mirisu. Univerzalna i multifunkcionalna soda bikarbona efikasno apsorbuje vlagu i mirise.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar