U trendu

Sudopera vam je izgubila boju i sjaj: Uzmite samo jednu stvar iz kuhinje i zablistaće

Raznorazne korisne savete, vrlo jeftine i iznenađujuće, otkrićete ako krstarite društvenim mrežama. Postoji ogroman broj stranica na Internetu gde majke i domaćice dele svoje proverene trikove, kako da najbolje očiste rešetke od rerne, operu dušeke od memorijske pene i sl, a jedan od poslednjih oduševio je korisnike Fejsbuka.

Domaćica Sofi Darou podelila je sa prijateljima na ovoj mreži neverovatnu foru za čišćenje sudopere, posuđa, ali i metalnih nogara od stolica i stola.

Na mrežama je podelila fotografiju pre i posle pranja, a rezultat je neverovatan. Sve što vam je potrebno su tri sastojka: voda, deterdžent i aluminijumska folija, prenosi Mondo.

„Topla voda, malo tečnosti za sudove i aluminijumska folija. Otkinite deo, zgužvajte ga i oribajte. Skida sve bez grebanja”, kaže ova domaćica.

Bonus je što foliju možete lako oblikovati tako da dopre i do delova kojima je najteže prići. Njen savet naišao je na oduševljenje na mrežama, ubrzo su se javili i oni koji odmah probali ovaj neverovatan trik.

„Probala sam, odlično je i za rđu i za dno posuda za pečenje“, napisala je jedan korisnica mreža, dok je druga dodala da ovaj trik praktikuje kada pere roštilj nakon pečenja i da odlično „radi“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar