U trendu

Super trik kako da zauvek sprečite buđ u dečjim igračkama za kupanje, jednostavno je (video)

Ako ste roditelj ili ste morali biti u blizini dece tokom kupanja, verovatno ste imali problem s igračkama za kupanje. I ne govorimo samo o plastičnim patkicama, već o igračkama koje se redovno unose u kadu.

Možda imate korpu ispod umivaonika za njih, ili ih ostavljate u kadi da se nakon kupanja osuše, ali njihova glavna namena je zabava najmlađima tokom kupanja.

Nesrećna nuspojava ‘ove zabave’ je da su te igračke često u vodi, a znamo da voda koja se nalazi u malim, tamnim prostorima može razviti buđ.

Ovaj jednostavan trik mogao bi zauvek rešiti  problem ubuđalih igračaka za kupanje.

@xaveriarussell

#momsoftiktok #momhack #momlife #toddler #babies #staysafe #mom #boymom #girlmom

♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe – Minisiren Remix] – Conkarah

Ksaverija Rasel (xpickens19) ističe da većina igračaka, posebno igračaka za kupanje, ima malu rupu na dnu iz koje bi trebala nakon kupanja iscuriti sva voda.

Ipak, često se uprkos toj rupici u igračkama zadržava voda, pogotovo ako igračka ima čudne uglove ili pukotine. Zamislite samo tu omiljenu gumenu patkicu i kako je tresete i stišćete, što se čini sto godina nakon kupanja, a i dalje čujete da u njoj ima vode. Sada zamislite svu tu vodu koja je plodno tlo za buđ.

Ali Ksaverija je taj problem rešila ovim svojim trikom. Zatvorite rupicu gumene igračke vrućim lepkom i tako sprečite ulazak vode u nju, to sprečava svaku mogućnost pojavljivanja buđi!

Ovo je izvrsno za igračke koje se ne mogu rastaviti i očistiti, kao kod većine gumenih igračaka za kupanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar