U trendu

Svaka kuća ima svoj „kutak novca“, evo kako da otkrijete gde je vaš

Možete naučiti kako da pronađete i aktivirate kutak novca (ili kutak bogatstva) vašeg doma koristeći alat u feng šuiju koji se zove „bagua“.

Svaka od oblasti bagua odgovara određenom aspektu života, kao što su odnosi, karijera, znanje kao i finansijski prosperitet. Ova pozicija se odnosi na vaše finansijsko bogatstvo i obilje, kao i na prosperitet svih vrsta. Takođe predstavlja sopstvenu vrednost, koja je duboko povezana sa materijalnim bogatstvom. Naša sposobnost da primimo bogatstvo i obilje delimično je određena time kako cenimo sebe.

Kako pronaći svoj kutak novca?

Da biste pronašli bogatstvo celog doma, stanite na formalna ulazna vrata svoje kuće okrenuta ka unutra i locirajte krajnji levi ugao.

Kada pronađete područje bogatstva, primetite šta se tamo dešava. Da li je prazan? Zatrpan? Uredno organizovano? Razmislite šta bi ovo moglo da predstavlja metaforički. Možda ovaj deo vašeg doma skuplja prašinu?

Saveti kako da poboljšate svoj ugao novca?

Ako želite da radite na privlačenju više obilja, samopoštovanja ili prosperiteta, možda ćete želeti da aktivirate oblast bogatstva svog doma.

Popravite sve što je pokvareno

Predmeti koji ne rade kako treba i ne dovode do osećaja izobilja, najbolje je da ih popravite ili bacite.

Ukrasite ljubičastom

Ljubičasta je boja povezana sa područjem bogatstva, tako da stavljanje nečeg ljubičastog ovde može aktivirati bogatstvo i obilje. Ovo može biti umetničko delo, jastuk ili bilo koji drugi predmet koji vas privlači.

Unesite biljke

Područje bogatstva je takođe povezano sa elementom drveta. Dodajte zdravu zelenu biljku ovoj oblasti da biste podstakli stabilan rast vaših finansija ili samopoštovanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.