Svaka srpska domaćica čuva ovo u rerni, a zbog toga im novac odlazi iz kuće

Dve zone novca kroz koje najviše novca može da pobegne iz doma su, prema feng šuiju, kuhinja i kupatilo. Zanemarivanje važnih pravila može nas učiniti stalno siromašnim.

Prva stvar je daska za WC šolju. Prema feng šuiju, uvek treba da bude spuštena. Ako je vaša šolja otvorena sve vreme, tu će onda curiti finansijska energija.

Druga stvar su slavine koje kapaju. Voda koja izlazi nije samo stvarni otpad, jer su računi veći. To je takođe, kaže feng šui, veliko curenje sredstava iz kuće. Ako je kupatilo veoma vlažno, dobro je imati mali solarni radijator u njemu i s vremena na vreme ga osušiti.

Isto je i u kuhinji – feng šui vam govori da sudopera sa prljavim posuđem uvek remeti protok energije zbog kog gubimo novac.

Sledeće mesto je rerna, ne bi trebalo da bude prljava, a najveća greška po feng šuiju je držanje posuđa sa starom masnoćom u njoj. Odmah ih uklonite i oslobodite se masti.

Takođe nije preporučljivo da su vatrene i vodene zone preblizu, pri pravljenju kuhinje zapamtite da sudopera nije pored šporeta. Ako imate takav raspored, stavite ploču između njih.

I na kraju: popravite sve u kući što treba popravku i oslobodite se starih i pokvarenih stvari, održavajte red. Feng šui naglašava da stare stvari i nered znatno crpe energiju doma po pitanju novca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.