U trendu

Svaki dan stavlja rolnu toalet papira u frižider: Zvuči šašavo, ali deluje!

Da li vam se dogodilo da ste očistili posudu za skupljanje tečnosti i obrisali sve police, ali i dalje niste uspeli da se rešite neprijatnog mirisa iz frižidera?

Na sreću, postoji mnogo dokazanih bakinih trikova koji će rešiti ovaj problem.

Ovo je trik koji će vam pomoći da se izborite sa upornim problemom neprijatnog mirisa u frižideru. Samo potopite toalet papir u vodu sa malo sode bikarbone, pa stavite rolnu u frižider. Postoji i varijanta gde papir ne potapate, već ga samo stavite u frižider.

Naravno, sam pogled na toalet papir u frižideru nije prijatan, ali one domaćice koje su ga koristile tvrde da zaista radi! Međutim, ako ne želite toalet papir u frižideru, ovo je još jedan jednako efikasan način: stavite sirovi krompir u frižider. Apsorbuje sve neželjene mirise.

Ne zaboravite da ga zamenite svakih nekoliko dana. Takođe možete staviti kesicu čaja u ugao frižidera. Posle dva dana, prethodno iritirajući miris bi trebalo da nestane. Crni čaj je odličan apsorber i neutralizator neprijatnih mirisa. Zapamtite da što je veći frižider, to više kesica čaja treba da stavite u njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.