U trendu

Sve vreme pogrešno koristimo aluminijumsku foliju, ovo je ispravan način (video)

Primećujete li da stalno uništavate rolnu aluminijumske folije tako što je pogrešno otkidate? Iako mislite da je to jednostavno namenjeno za takvu upotrebu, jedna žena otkrila je ispravan način za otkidanje aluminijumske folije i šokirala mnoge, piše The Sun.

@bornunicornyt

You’ve Been Doing This Wrong Your Whole Life #bornunicorn #cleaninghacks #yourdoingitwrong #homemakingtips #cleantok #lifehacks #aluminumfoil

♬ STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber

Objavljujući na TikToku, pokazala je da većina ljudi pogrešno kida foliju jer zapravo ne bi trebalo ni da je vadite iz kutije. Naime, folija bi trebalo da se ostavi u kutiji i bočne strane kutije bi trebalo da se presaviju kako bi služile kao držači.

Tada je foliju jednostavno otkinuti bez muke i bez uzimanja više folije nego što vam je potrebno jer na prednjoj strani kutije uglavnom postoje mala nazubljenja koja ravnomerno otkidaju foliju i čine stvar puno lakšima.

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi nisu mogli da veruju da su svakodnevno pogrešno cepali foliju. “Molim? Hoćete da mi kažete da nije trebalo da bacim kutiju u kojoj je došla?”, komentarisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Ne verujem da je tako jednostavno!”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)