U trendu

Svi će vam pozavideti: 3 stvari koje će vaš dom učiniti magično lepim

Stvaranje lepog i udobnog doma zaista je jedinstveno iskustvo.

Ako ste počeli od praznog platna, verovatno ste svojim zidovima poklonili boje koje vas inspirišu, posegnuli za nameštajem koji vam deluje komforno i funkcionalno i dodali dekorativne detalje koji ističu vaš karakter. Međutim s vremenom svakom životnom prostoru treba malo osveženje. Za razliku od velikog renoviranja koje iziskuje veliku svotu novca, stvara haos i traži vreme, sitni detalji su oni koji prave promenu na suptilan ali primetan način. Ako mislite da bi vašem domu prijao dodir svežine ostanite sa nama u redovima koji slede i otkrijte koje vam to sitnice mogu poslužiti da ga učinite lepšim.

SET DEKORATIVNIH JASTUKA

Bilo da već imate dekorativne jastuke na vašem trosedu ili ugaonoj garnituri, novi set ili jednostavna zamena jastučnica poput magije mogu da promene utisak u prostoru. Posebno popularne su varijante neusklđenih komada, onih koji pripadaju istoj priči (temi) ali su drugih boja, oblika i sa drugačijim šarama na sebi.

ZAKRIVLJENI NAMEŠTAJ – ORGANSKOG OBLIKA

Ako ste spremni da uložite nešto novca u stvaranje impresivnog doma predlažemo vam da potražite neki zanimljiv komad nameštaja poput sofe zakrivljenog oblika. Ovakav nameštaj deluje poput umetničkog dela u prostoru koje na sebe suptilno skreće pažnju. Ako ne želite velik komad nameštaja ili za njega jednostavno nemate dovoljno prostora uvek možete odabrati tabure, klupu ili stočić za kafu.
AKCENTNI NAMEŠTAJ

Ako ste u potrazi za nečim što će bez svake sumnje da promeni utisak u vašem dnevnom boravku, možete odabrati neki komad akcentnog nameštaja. To mogu biti stolice, fotelje, stolovi ili komode od zanimljivih materijala i u nekim nesvakidašnjim bojama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar