U trendu

Tako jednostavan trik: Led u zamrzivaču otopite za samo 10 minuta

Standardni savet za odmrzavanje preporučuje da jednostavno isključite zamrzivač ili frižider i pustite da se led sam otopi. Ai postoji i jednostavnije rešenje koje će ovaj proces skratiti.

Obožavaoci saveta i trikova za čišćenje dele jednostavan trik za odmrzavanje zamrzivača u 10 minuta i ne može biti jednostavnije.

Prema Whirlpoolu, najlakši način za odmrzavanje zamrzivača je jednostavno da pustite da se led otopi sam od sebe. Nakon što isključite uređaj, ostavite vrata otvorena i sačekajte da se led sam otopi. Međutim, to često može potrajati dosta dugo, zbog čega je odmrzavanje pomalo mučno. Ali ako želite da se zamrzivač odmrzne u samo deset minuta, evo trika za vas koji su korisnici podelili na društvenim mrežama. U pitanju je korišćenje fena za kosu, piše The Sun.

„Isključite frižider, uzmite fen za kosu, činije i peškire“, predložila je jedna korisnica.

„Stavila sam šerpe i peškire. Koristila sam fen za kosu na vrućem podešavanju nekoliko minuta, a zatim na hladnom“, glasio je sličan savet.

„Koristio sam fen za kosu. Lepo i brzo, ali ne stavljajte ga preblizu leda koji kaplje“, napisao je drugi korisnik, dok su se ostali nadovezali da uvek koriste ovu metodu i da je to posao od svega 10 minuta, prenosi Superzena.b92.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.