U trendu

Terasa na kojoj će vam zavideti sve komšije! Bez ulaganja puno novca, potreban je samo ovaj trik

Transformišite vašu terasu u oazu mira i lepote! Sve komšije će vam pozavideti a treba vam sam pokoji trik da to i ostvarite.

Letnja sezona je pred vratima, a vaš balkon čeka da postane vaša mala oaza za opuštanje i uživanje. Ne treba vam mnogo novca, već samo malo truda i mašte.

Ovo su najnoviji saveti za uređenje terase koji će je pretvoriti u mesto za sve prilike.

1. Dodajte boju i toplinu: Osvježite pod terase sa podnim oblogama od plastike u imitaciji drveta ili tepihom koji imitira travu. To će dati toplinu i udobnost vašem prostoru na otvorenom.

2. Izaberite nameštaj mudro: Odlučite se za nameštaj koji je otporan na vremenske uslove, poput seta za sedenje od drveta ili moderne palete koje možete lako preoblikovati. Dodajte udobne jastuke i jastučiće za dodatni komfor.

3. Posadite biljke: Uzgojite začinsko bilje i cveće koje će oplemeniti prostor i uneti prirodnu svežinu. Lavanda, neven i ruzmarin ne samo da će osvežiti vazduh već će i odbiti dosadne insekte.

4. Izaberite rustične saksije: Postavite biljke u rustične saksije od drveta ili terakote kako biste dodali šarm i karakter vašem balkonu.

5. Osvetlite prostor: Dodajte osvetljenje koje će stvoriti intimnu atmosferu. LED lampe i solarni reflektori su odličan izbor za osvetljenje terase i stvaranje romantične atmosfere.

Sa ovim jednostavnim savetima, vaša terasa će postati omiljeno mesto za opuštanje i uživanje tokom cele godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.