U trendu

Trik koji vraća sjaj starom parketu: Uz samo dva sastojka zablistaće opet kao nov

Kakvog je kvaliteta pod u vašoj kući i kako izgleda, uveliko će uticati na celokupan utisak o izgledu enterijera. Podovi su „estetska baza“ svakog doma. I zato je važno da su neoštećeni i održavani.

Svi koji imaju parket u svom domu, znaju da nije lako postići da vaši podovi, kod kojih se već vide ogrebotine i stariji vek, ponovo zablistaju punim sjajem. Ali postoji trik koji je otkrila jedna žena na društvenim mrežama čiji su posao nekretnine i iznajmljivanje stanova, a vrlo je jednostavan. Morate samo da napravite prirodno, domaće sredstvo od samo dva sastojka. I pod u vašem domu opet će zablistati! Posebne laminat i parket.

Potrebno je

5 litara vode

1 čep glicerina

Postupak

Prvo, dobro usisajte pod i uklonite tepihe i nameštaj. Zatim dodajte 1 čep glicerina u posudu s vodom. Tim rastvorom nakvasite mekanu krpu, po mogućnosti od mikrovlakana, a zatim temeljno prebrišite podove od ugla do ugla. Radite to tako da se nakon brisanja vratite unazad i ne stanete na deo koji ste prebrisali kako ne bi ostali tragovi stopala. Pustite da se dobro osuši i videćete – vaši će podovi biti sjajni kao da ih je upravo napravio majstor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar