U trendu

Trik s kojim ćete imati mnogo više mesta na žici za veš: Potrebna je samo jedna stvar (video)

Svi su se sigurno više puta susreli s problemom manjka mesta na žici ili konopcu za sušenje veša. To je frustrirajući problem, naročito kada imate više rublja koje morate da operete i osušite u jednom danu. Ipak, jedna mama na Tik Toku je podelila odlično rešenje za taj problem.

@capricesmum

Just thought I’d share 🧺 #hack #lifehack #learnontiktok #laundryhack #laundrytips #sahm #fyp

♬ Taste It – Ikson

Kako piše Miror, ovim trikom uštedećete na prostoru, a potrebna vam je samo vešalica na koju inače stavljate odeću u ormar.

Dakle, sve što je potrebno da uradite je da stavite svoju odeću na vešalice kako bi mogla da se suši viseći na konopcu, kao što bi visila i u ormaru. Osim na prostoru, uštedećete i na vremenu, jer će predmeti biti spremni za odlaganje u ormar čim se osuše.

– Radi li još neko ovo? Stavljam sve predmete na vešalice, a onda između njih stavim i štipaljke kako bih sprečila klizanje vešalica i kako bi između odeće bilo dovoljno mesta – rekla je korisnica @capricesmum, u svom videu.

Korisnici koji su pogledali video bili su oduševljeni maminim trikom, a mnogi su rekli da se čini toliko jednostavno sada kada razmisle, ali da im to samima nikada ne bi palo na pamet.

– Ne, ja to ne radim, ali od sada definitivno hoću – napisala je jedna korisnica.

„Kakva fantastična ideja! Odmah ću isprobati“, komentarisala je druga, a treća je dodala: „Dugo nisam videla ovako dobar trik za neki kućni posao.“

Neki korisnici su istakli da sušenje odeće na vešalicama uopšteno ima puno prednosti, a jedna od njih je i da to automatski znači manje peglanja, što je poprilično dobar razlog da isprobate ovaj trik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar