U trendu

Trik za sušenje veša koji je postao hit na internetu! Vaša omiljena odeća će biti suva za 2 minuta

Osvežavajući trik za brzo sušenje veša koji će vas oduševiti!

Imate li osećaj da je vaša odeća uvek mokra u najnepraktičnijim trenucima? Burito metoda menja stvari u potpunosti kada je u pitanju sušenje veša.

Nije potrebno čekati satima da se vaša majica osuši na vazduhu ili sanjati o mašini za sušenje veša. Samo vam treba čisti peškir – što deblji, to bolje!

Prvi korak je jednostavan: stavite svoju tek opranu majicu na peškir. Zatim slijedi magija – uvijanje peškira s majicom u veliku rolnu, kao  pravi burito. Zatim, koristeći snagu svojih kolena, pritisnite uvijeni peškir kako biste izvukli suvišnu vlagu iz majice. Kada ga otvorite, vaša majica će biti gotovo suva!

Ali to nije sve! Postoji i drugi način. Nakon što uvijete burito, jednostavno ga stisnite ili istisnite kako biste izvukli vlagu. Zatim, otvorite peškir i pustite da vaša majica diše.

Ako vam je potrebno dodatno sušenje, koristite fen ili okačite majicu i fenirajte je nekoliko minuta. Rezultat? Suva i sveža odeća za samo nekoliko minuta!

Ovaj genijalni trik oduševio je mnoge korisnike društvenih mreža, a sada je vaša prilika da ga isprobate i sami. Budite spremni na sušenje u rekordnom vremenu!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.