U trendu

Tvrde da je ovo najbolja klopka za vinske mušice, nestaju u trenu! (VIDEO)

Dosadne muve kojih u našim domovima ima najviše u proleće i leto, ali mogu i potpuno da nestanu uz jedan veoma koristan trik.

Budite se ujutru i osećate kako nešto hoda po vama, ometa vas i onemogućava vam da odremate još koji minut. Ubrzo shvatate da su to uporne muve koje su prenoćile u vašoj toploj kući i kojih se niste rešili prethodnog dana. Iako mnogi posežu za muvalicama, većina i nema baš mnogo strpljenja, a ni vremena da se bavi insektima.

Ipak, pravu napast tek predstavljaju dosadne vinske mušice, koje se najviše skupljaju na voću.

Međutim, tih dosadnih letećih insekata možete se rešiti za svega nekoliko minuta. Za klopku u koju će one upasti, a da ih ne jurite po stanu i stvarate nered koji treba čistiti, to možete uraditi jednostavno i pomoću samo dva sastojka. U pitanju su deterdžent za posuđe i jabukovo sirće.

@mamazapet

ima li još ko da istu muku muči? Evo rješenja.😄✌️ #cleaninghack #kuhinja #balkantiktok

♬ original sound – Mama za pet

U činiju sipajte deterdžent a onda dolijte jabukovo sirće koje muve obožavaju. Kako će ih ono, privući deterdžent će ih ubiti. Smesu dobro promešajte i preko nje navucite providnu foliju na kojoj ćete napraviti rupice. Ovaj savet koji je objavjen na tiktku na profilu „mamazapet“, isprobale su mnoge domaćice i bile oduševljene rezultatima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.