U trendu

U mašinu za sudove je ubacila parče ovoga i oduševila se rezultatima, morate da probate i vi!

Koliko puta ste celodnevni posao zaključili sa poslednjom turom sudova za taj dan, i taman kad ste pomislili da je sve čisto i gotovo, vaše čaše su malo isflekane, a i šerpe imaju neke mrlje po sebi. Ukoliko od svoje mašine za sudove želite da izvučete maksimum, portal “Tips and Tricks” savetuje da u nju ubacite kuglicu od aluminijumske folije.

Znamo da posuđe iz mašine ne izađe uvek kristalno čisto, pa ga većina pre stavljanja u mašinu dobro ispere, ali uz pomoć loptice od aluminijumske folije, tvrdi Karolina MekKolej, sudovi će biti savršeno čisti.

Sve što treba da uradite, tvrdi ona, jeste da komad aluminijumske folije zgužvate u oblik loptice i ubacite ga u mašinu i odmah ćete videti razliku na posuđu, posebno na metalnim loncima i priboru za jelo koji će izgledati kao nov, jer će folija s njega temeljno skinuti prljavštinu.

Osim u mašini za sudove, na društvenim mrežama mnogi se kunu i u efikasnost folije u mašini za veš, a princip je isti – od folije oblikujte lopticu i ubacite je u bubanj mašine – aluminijumska folija će veš osloboditi statičkog elektriciteta i omekšaće ga, tvrde domaćice na društvenim mrežama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar