U trendu

Ubacili ste u veš mašinu nešto što nije trebalo?! Ne brinite… tajno dugme je spas! (VIDEO)

Ukoliko se desi da nešto ostavite u džepu i ubacite u bubanj na pranje, ne brinite. Postoji trik koji će spasiti vaše stvari u takvim situacijama.

Jedan korisnik TikToka objavio je video u kojem pratiocima i svima ostalima otkriva „tajno“ dugme koji bi moglo da pomogne u navedenoj situaciji.

Zvezda društvenih medija Jeeves, koji sebe naziva Clean Freakz, voli da deli s drugima svoje najbolje trikove za čišćenje, a u novom videu otkrio je vrlo korisnu tajnu.

U snimku koji je dobio više od 5.000 lajkova.

@jeeves_ny

You should know that there is a secret latch on your washing machine that will allow you to open the door at any time. This will also immediately end the wash cycle if it is running. I hope @Jackson’s  Twitter sees this To access it, open the bottom left lid and look for a small ring at the top corner. Grab a small tool and slide it from right to left. This is quite literally a string that opens the door. Oh and you should be emptying out the circular filter every few months too 😉 This should only be used in case of emergency or if your machine is malfunctioning and won’t release the door. For example, you loose power and do not want your clothing to get moldy. Your clothing will likely be very wet so I recommend running a drain and spin cycle to extract the water. I hope this helps #laundry #washingmachine #laundryhack #cleaning #cleaninghack #washingmachinehack #didyouknow #explained #laundrytips #drycleaner #secret #howto

♬ original sound – clean freakz

– Trebalo bi da znate da postoji tajni ventil na vašoj mašini za pranje veša koji će vam omogućiti da otvorite vrata u slučaju nužde ili ako je vaša mašina u kvaru. Nalazi se odmah do filtera, koji bi trebalo da čistite svakih nekoliko meseci – poručio je na snimku.

Ovaj praktični ventil pronaći ćete na dnu svoje mašine, možda s leve ili desne strane, a možda ćete morati da skinete i mali poklopac da biste ga videli.

– Ovo će odmah prekinuti ciklus i otvoriti vrata. Preporučujem ga samo u krajnjem slučaju, ako se vaša mašina ne otvara – rekao je on.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.