U trendu

Učinite letnje dane prijatnijim: Uz ovaj trik od 3 minuta, cela kuća će vam predivno mirisati

Meteorolozi nam ponovo najavljuju toplotni talas, a takve dane mnogo lakše podnosimo uz klima-uređaje.

Oni rashlađuju kuću i čine da dnevne aktivnosti prebrodimo lakše, a san će nam biti duži i kvalitetniji, bez buđenja u znoju. Međutim, osim što nas rashlađuju, klima nam može pomoći i u osvežavanju prostora, čak i pročišćavanju vazduha. Kako bi prostor u kom boravite i tokom letnih meseci bio još prijatniji i ispunjen mirisom, a bez mirisnih sveća, štapića, sprejeva ili aparatića koji se uključuju u struju, možete iskoristiti klima-uređaj.

Čitav postupak je vrlo jednostavan, a potrebani su vam samo komadić papirnog ubrusa i eterično ulje. A sav posao zahteva svega tri minuta vašeg vremena

Šta je to što vi treba da uradite?

Ispod krilca kroz koja struji hladni vazduh na uređaju samoljepljivom trakom zalepite komadić papirnog ubrusa na koji ste nakapali omiljeno eterično ulje. Strujanjem vazduha, i mirisne note će se širiti prostorijom.

Možete izabrati miris po želji, a ako želite opuštenu atmosferu, izaberite eterično ulje lavande. Vazduh će pročistiti eukaliptus, dok će sva citrusna ulja i ruža pridoneti podizanju raspoloženja, a to nam je svima potrebno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar