U trendu

Uklonila je rđu s radijatora, a potrošila samo 100 dinara: Trik je u ovoj namirnici iz frižidera

Imate problem s rđom na vašim radijatorima i rešetkama za sušenje odeće? Jedna gospođa je u grupi na društvenoj mreži  otkrila je jednostavan način kako da vaš zarđali radijator izgleda kao nov za nekoliko sekundi. I ne brinite, nećete morati da trčite u prodavnice i bacite mnogo novca na skupe proizvode za čišćenje. Zapravo, s ovim jednostavnim, ali pomalo bizarnim trikom, vaši će radijatori izgledati kao novi, a radi se o nečem što verovatno već imate u svom frižideru.

Koristeći kečap – da, dobro ste čuli – za čišćenje uspela je da potpuno transformiše svoj kupatilski radijator.

A uz kečap, još jedan sjajan „alat“ za uklanjanje rđe sa metalnih površina je i aluminijumska folija.

Folija koristi svoj sloj aluminijum oksida da pomogne u razbijanju rđe, dok kečap može pomoći da se oslobodi ugljenika koji se pojavio na metalu.

Ako ste zbunjeni ovim jedinstvenim trikom, veruje se da deluje zahvaljujući kiselini u sosu od paradajza, jer ona pomaže da se razgradi rđa. Dakle, ako vaš sprej za uklanjanje rđe na koji ste potrošili bogatstvo ne pomaže, moraćete da u svom frižideru potražite efikasno rešenje.

Ovaj trik je očigledno impresionirao mnoge jer je prikupio više od 1600 reakcija s više od 200 komentara ljudi koji su željni da probaju ovaj neobičan, ali svejedno vrlo efikasan način da se reše rđe na radijatorima, prenosi Jutarnji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar