Uklonite sve ispod kreveta i stavite tamo samo ovo: Veruje se da ćete tako privući novac

Ako želite da privučete novac i obilje u svoj životu, stručnjaci za Feng shui savetuju da uradite ovo…

Kada ležimo na krevetu i kada spavamo, naša podsvest je otvorena i upija mnogo više energije, posebno energije prostora u kome ležimo. Feng šui obično savetuje da se ništa ne ostavlja ispod kreveta. Ali postoji izuzetak!

Ispod kreveta možete čuvati samo jednu stvar. Ovo nije samo običan komad nameštaja; je ključ uspešne budućnosti, piše Citymagazine.si.

Prema pravilima feng šuija, prostor ispod kreveta treba da bude otvoren, odnosno da imamo otvoren tok energije, koja noću treba ravnomerno da cirkuliše po našem telu. Gomila stvari koju možda imate ispod kreveta stvara nered energije koji se apsorbuje u vašu nesvesnost dok spavate, što je veoma loše. Ostavite prostor ispod kreveta prazan i redovno ga čistite.

Jedini izuzetak je kada ispod kreveta držite takozvanu kutiju sa blagom. Ovi specifični Feng Shui alati pomažu u slanju određenih želja i namera, otvarajući nesvesno sopstvo mogućnostima da se te želje ostvare.

Kako Feng Shui kutija privlači novac i obilje?

Kvalitet kutije je važan jer će rezultirati većom ili nižom vibracijom energije. Preporučuje se odabir najkvalitetnije kutije. Čvrsti poklopac će predstavljati sigurniju i stabilniju energiju, dok će otvorena kutija imati „otvoreniju“ i „prihvatljiviju“ vrstu energije.

Oba su podjednako dobra, u zavisnosti od toga šta želite da manifestujete. Što se tiče materijala, postoji mnogo opcija, od drveta, zlata i srebra do stakla i keramike.

Šta staviti u kutiju?

Pre nego što stavite stvari u kutiju, zapitajte se: „Šta će me zaista usrećiti?“ Ideja je da pronađemo predmete koji predstavljaju ona srećna osećanja koja želimo da privučemo u svoj život.

Ako želite obilje i novac, stavite u kutiju razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, dragulje, drago i poludrago kamenje, kristale… Izbegavajte da stavljate gomilu novčanica. Da biste privukli ljubav, stavite u kutiju prirodne mirise, crvene sveće, mirisne kreme i ulja. Energetski uticaj kutije sa blagom osetićete gde god da je postavite ispod kreveta, ali najbolje mesto je u sredini, gde se nalazi vaš pupak.

Na ovaj način direktno suptilno „hranite“ energiju unutar kutije – baš kao što majka hrani fetus kroz pupčanu vrpcu. Kutiju sa blagom treba pregledati i osvežiti svaka tri meseca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.