U trendu

Uneli ste MALER u svoj dom: Ovi predmeti donose SVAĐU, a ova navika izaziva NEMAŠTINU i BEDU!

Svačiji dom treba da bude oaza mira i pozitivne energije. Međutim, postoji verovanje da određeni predmeti donose nesreću porodici ako se nalaze na pogrešnom mestu u kući.

Ako želite dom bez negativne energije, izbegavajte sledećih pet stvari koje donose lošu sreću:

1. Ogledalo okrenuto prema krevetu

Veruje se da ogledalo okrenuto ka krevetu može izazvati probleme u ljubavnoj vezi, puštajući loše spoljašnje uticaje u inače dobar i zdrav brak.

2. Crna vrata

Boju ulaznih vrata najbolje je odrediti prema tome na koju stranu sveta su okrenuta. Crna vrata možete imati samo ako su vrata okrenuta ka severu, inače će vam doneti nesreću u dom.

3. Biljka sa trnjem

Takođe se smatra da oštri, šiljasti predmeti donose lošu sreću, a ako želite da vaš dom privuče pozitivnu energiju, izbegavajte da u svom domu držite biljke sa bodljama, poput kaktusa.

4. Kalendar na pogrešnom mestu

Kalendar okačen na ulaznim vratima kuće podseća na prolaznost života i veruje se da utiče na trajanje životnog veka njenih stanara.

5. Slika brodoloma

Slika brodoloma predstavlja nemir koji može uticati na ponašanje i energiju ukućana.

Ako želite dom pun pozitivne energije, uvedite sledećih pet malih stvari koje donose sreću:

1. Sveže cveće

Ako sveže cveće postavite na vidno mesto u svom domu, sreća vas neće zaobići. Samo ne stavljajte cveće sa trnjem.

2. Oslikana vrata

Ako su vrata okrenuta prema jugu, obojite ih crvenom ili narandžastom, vrata koja gledaju na sever treba da budu plava ili crna, ako su okrenuta prema zapadu, izaberite siva ili bela, a ona koja gledaju na istok doneće vam sreću ako su braon ili zelena.

3. Raspored nameštaja

Veruje se da nameštaj postavljen u krug pomaže u protoku energije. Takođe se veruje da će krevet okrenut dijagonalno prema vratima spavaće sobe ispuniti dom pozitivnom energijom.

4. Potkovica

Mnoge kulture veruju da potkovica koja visi iznad vrata donosi sreću. Ako je potkovica okrenuta nagore, to će osigurati da sreće bude u izobilju, a ako je okrenuta nadole sreća će pasti na svakoga ko prođe kroz ta vrata.

5. Hvatač snova

Obešen u spavaćoj sobi, hvatač snova štiti stanara od loših snova, prenosi portal Zadovoljna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.