U trendu

Unesite ovaj plod jeseni u svoj dom, doneće vam zdravlje, snagu i sigurnost

Dok za potkovicu svi znaju, o ovim stvarima uglavnom niko i ne razmišlja, a mogu da promene energiju doma

Pojam „sreće“ podrazumeva sile van naše kontrole. Na primer, nemamo kontrolu nad datumom rođenja, ali neki od nas i dalje uživaju u najsrećnijem horoskopskom znaku. Ipak, svi želimo da shvatimo kako da unesemo sreću u svoje živote, a jedan lak način da to uradimo je da svojoj kući donesemo sreću sa nekoliko strateški odabranih stvari.

Verovatno ste čuli za feng šui, drevnu kinesku umetnost aranžiranja objekata za postizanje harmonije i ravnoteže. Ali to je samo jedan od pogleda na svet koji veruje da možete iskoristiti amajlije za sreću da preokrenete vagu u svoju korist i pomognete da privučete sreću, zdravlje i bogatstvo.

I lakše je nego što mislite. To može značiti jednostavno dodavanje biljaka za sreću, potkovice ili čak činije žira u svoj dom za malo pojačanja i puštanje sreće da se ubaci.

Jedan od tih značajnih simbola je i žir. Donosi dobro zdravlje, snagu, fizičku sigurnost i zaštitu

Često se koristi kao amajlija za sreću koju podignete sa zemlje i stavite u džep, žir takođe može da učini svoju magiju u vašem domu.

Razmislite: činija puna žira da donese obilje, kao i da unese malo prirode unutra. Koren njegove navodne sreće? Žir je orah koji ima potencijal da izraste u veličanstveni hrast koji proizvodi kiseonik. Smatra se talismanom sreće u velikom broju zemalja, uključujući Kinu, Skandinaviju, Grčku i Englesku. U Engleskoj je, uzgred, jedan čovek preživeo brodolom tokom kasnog 19. veka, a svoju sreću takođe je pripisao žiru u džepu. Možda bi detelina sa četiri lista imala isti efekat!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar