U trendu

Unesite ovaj predmet u kuću i prizovite ljubav, sreću i bogatstvo

Milioni ljudi širom sveta veruju u pravila feng šuija, a veliki broj je prema njihovom rečima i iskusio blagodeti koje ova pravila raspoređivanja predmeta donose.

Prema ovom verovanju figura slona je simbol sreće i uspeha. Ona osoba koja je unese u kuću će doživeti veliki uspeh na svim poljima, a dokaz za to je i devojka po imenu Marija, koja je podelila da joj se život promenio iz korena kada je svoj dom oplemenila ovim predmetom. „U mom životu je sve krenulo uzlaznom putanjom od tog trenutka“.

Evo gde figura slona treba da stoji?

Slon u blizini ulaznih vrata privlači sreću i snagu za ukućane, dok slon u dvorištu štiti kuću od negativnih uticaja spolja.

Figura slona u spavaćoj sobi predstavlja ljubav između dvoje i čuva brak, dok fuigura majke slona sa mladunčetom čuva dobar odnos roditelja s decom.

Parovi koji žele bebu treba da stave slona u spavaću sobu, ali ne zaboravite jednog u dečijoj sobi za kreativnost i znanje.

Kako biste privukli novac i uspeh na poslu figuru slona sa žabom ili majmunom na vrhu stavite u severnom delu kuće. Slon sa dignutom surlom znači uspeh, a sa spuštenom dugovečnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.