U trendu

Uradite ovako i zauvek oterajte neprijatni miris dima cigarete iz stana

Neprijatni miris dima cigarete koji je ispunio vaš dom i doveo vas u loše raspoloženje može se savladati na potpuno prirodan način. Evo nekoliko jednostavnih trikova koji će vam pomoći da dišete punim plućima. Pre toga, naravno, otvorite prozore da biste prostorije dobro provetrili.

Belo vinsko sirće

Belo vinsko sirće definitivno je jedan od najboljih neutralizatora dima od cigareta. Pripremite mešavinu tople vode i sirćeta, a zatim krpom očistite sve površine. Obrišite stolove, ormare, police i druge prostore za odlaganje. Takođe možete obrisati podove, izloge, prozore. Ako je miris duvana veoma intenzivan, možete sirće sipati u šolju koja je ostavljena preko noći u sobi. Ako vam jak miris sirćeta ne odgovara, možda će biti bolje da pomognete sebi sledećim trikovima…

Soda bikarbona

Čak i svestrana soda bikarbona može vas spasiti neprijatnih mirisa. Stavite sodu u posudu, koju ćete zatim smestiti u prostor za pušenje. Takođe možete sodu poprskati na podu i ostaviti 24 sata, a zatim jednostavno usisati. Na ovaj način možete se osloboditi mirisa sa tepiha, garnitura i fotelja.

Miris citrusa

Brzo, efikasno i prirodno mirisa duvana ćete se osloboditi i pomorandžama i limunom. Ogulite ih, podelite na kriške, a zatim ih zajedno s košticama rasporedite na manje tanjire. Stavite ih po celom stanu i ostavite da se osuše. Ugodan miris uskoro će ispuniti prostor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar