U trendu

Uradite ovo za neverovatno pozitivnu energiju u vašem domu ovog proleća

Izreka o malim detaljima koji čine veliku razliku postaje jasnija tek nakon višegodišnjeg životnog iskustva. Unošenje prirodnih motiva u naš dom uvek je dobar izbor, jer proleće kao godišnje doba donosi neke nove snove, povećava optimizam i tera nas da izađemo iz naše zone komfora.

Ako razmišljate o promenama u dizajnu svog doma, važno je odabrati prave nijanse parketa koje će se uklopiti sa bojama zidova.

Evo nekih elemenata koje treba imati na umu kako biste stvorili atmosferu odmora u svom domu:

Topla boja zidova: Bez obzira na to da li volite planine ili more, boje zidova trebaju biti tople i svetle. Izaberite nijanse koje neće privlačiti previše pažnje, već će stvoriti ugodnu atmosferu.

Parket: Da biste uneli osećaj mora u svoj dom, birajte parket u belim ili toplim nijansama braon boje. Ako sanjate o planinama, odaberite pod od prirodnog drveta u svetloj trešnji ili tamnijoj braon boji.

Nameštaj: Ljubiteljima morske obale potreban je prostran prostor i nameštaj minimalističkog dizajna, u toplim i svetlim nijansama. Birajte sofisticirane boje poput tirkizne, bež ili plave za sofe, fotelje i krevet koji će vas podsećati na dan proveden na plaži. Za ljubitelje planina, nameštaj od prirodnog drveta u lepoj, lakiranoj formi će uneti prirodan element u dom.

Punjenje pozitivnom energijom: Dom bi trebao biti mesto koje nas inspiriše i puni pozitivnom energijom, bez obzira na težak dan koji je iza nas. Neka to bude mesto gde se osećamo savršeno kako u društvu najmilijih, tako i u miru sa samim sobom.

Pokušajte da primenite neki od ovih saveta i vidite da li će vaš dom zablistati nekim novim sjajem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.