Uradite ovu 1 stvar u vašoj kući i odmah će vam lakše pasti ova vrućina

Dovoljno je da promenite ovu 1 stvar u vašoj kući!

Jeste li umorni od monotonije u vašem domu? Postoji jednostavan trik koji će odmah razbiti tu monotoniju – postavite žutu fotelju u ugao ili je kombinujte sa belom garniturom. Tako brzo i lako možete osvežiti prostor bojama.

Umesto sumornih tonova poput crne i sive, zašto ne unesete vedrinu u svoj dom sa nameštajem u veselim bojama? Možete promeniti izgled cele sobe tako što ćete zameniti deo nameštaja suprotnom bojom – žuta je savršen izbor koji se odlično kombinuje sa različitim nijansama plave, zelene, ljubičaste i odgovara svakom stilu enterijera.

Ako dodate retro dizajnirane fotelje u žutoj boji iza minimalistički dizajniranog okruglog stola, stvorićete zanimljivu mešavinu stilova. Takođe, treba napomenuti da su tirkizna i roze trenutno vrlo popularne boje za nameštaj i detalje, stvarajući prijatan i moderan ambijent.

Za trpezariju ili kuhinju, kombinacija roze stolica sa elementima u plavoj boji i jednim zidom u istoj nijansi pružiće mek i sladak izgled, gotovo kao torta. Za kuhinjske i kupatilske elemente, rešedoplava i kivi zelena su odličan izbor.

U suštini, igrajte se bojama čak i u kupatilu – umesto standardnog belog lavaboa, razmislite o transparentnom sudoperu u boji mora i ormaru u nijansama narandžaste i sive. Tako stvaramo intimni kutak koji je potpuno drugačiji od uobičajenog.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.