U trendu

Uz pomoć 1 obične stvari napravite zaštitni sloj za sve slavine i zaboravite na fleke

Uz pomoć jedne obične stvari napravite zaštitni sloj za sve slavine u kući i više nećete imati nijednu fleku od kamenca (VIDEO)

Samo što oribate kupatilo, čim pustite vodu, slavina je opet pokvašena i odmah se stvara kamenac na rostfrajnim površinama i sav trud pada u vodu za svega nekoliko sekundi.

Ipak, kako ne internetu postoji rešenje za sve, pa tako i za ovaj problem! Naime, na jednom YouTube kanalu objavljen je video u kome je pokazano kako da sprečite da voda upropasti sveže oribane slavine.

Za ovaj trik vam je, verovali ili ne, potrebna samo sveća!

Krenimo redom… Kad završite s ribanjem slavina, uzmite jednu veću sveću i njome izribajte slavinu. I sada verovatno mislite kako ćete time zapravo sve upropastiti, jer će vosak ostati na površini sanitarija. Upravo u tome i jeste stvar.

Vosak će ostati na površini i sve što je potrebno jeste da ga onda prebrišete krpom, odnosno da krpom utrljate taj vosak u slavinu. Mnoge domaćice ovde naprave grešku jer ne izglancaju dovoljno dobro, pa ostanu fleke od voska. Dakle, najbitnije je dobro izglancati nakon nanošenja voska, a on će da zaštiti površinu od vodenih fleka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar