U trendu

Uz samo ovu sitnicu iz vaše kuće, voće i povrće ostaće sveže i ukusno još dugo vremena

Papirni ubrusi su tajni saveznik u borbi protiv brzog kvarenja vaših namirnica!

Kad se suočite s prekomernom količinom voća i povrća koje se brzo kvari, bacanje hrane iz kuće postaje nepoželjna opcija. Srećom, postoji jednostavan trik koji će produžiti svežinu vaših namirnica.

Sve što treba da uradite je da obložite fioke u frižideru papirnim ubrusima pre nego što stavite sveže proizvode iz kuće. Zamena ubrusa sa svakim dodatkom novih namirnica je ključna.

Ovaj trik je posebno efikasan za pakovano zeleno lisnato povrće kao što su salata i spanać. Dodavanjem papirnih ubrusa direktno u kesu povrća, vlaga se apsorbuje, produžavajući svežinu i sprečavajući truljenje.

Voće i povrće, poput kelja i tikvica, otpuštaju vlagu tokom vremena koja ostaje zarobljena u fiokama frižidera. Papirni ubrusi upijaju tu vlagu, usporavajući proces truljenja i čuvajući vaše namirnice svežim dugo vremena.

Pametno korišćenje papirnih ubrusa iz vaše kuće, osigurava da uvek imate pri ruci sveže i ukusne sastojke za vaše omiljene salate. Samo ne zaboravite redovno da menjate papirne ubruse kako biste maksimalno iskoristili njihovu moć čuvanja svežine!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.