U trendu

Velika greška: Ne ostavljajte punu sudoperu preko noći

Stručnjak za feng šui Sandra Drinčić otkrila je koje greške u kuhinji treba izbeći, a šta donosi mir i sklad!

Sandra Drinčić je najpoznatiji feng šui stručnjak u Srbiji, napisala je nekoliko knjiga, ima svoj Institut za feng šui, ali stalno širi znanja i smernice sa ljudima i preko društvenih mreža i televizijskih emisija. Njeni saveti su praktični i kako kaže, veći deo znanja stekla je radom na terenu, ali je dosta toga preuzela i od naših baka i prabaka.

Prema feng šuiju kuhinja je izuzetan važan deo doma, jer stanje kuhinje utiče na naše zdravlje i novac. Red i organizacija u kuhinji su neophodni kako bi zdrava energija tekla kroz naš dom, a Sandra Drinčić otkriva koje to greške treba izbeći da ne bismo privukli lošu energiju i siromaštvo. Objasnila je da na terenu prvo predlaže ljudima da zamene stare, dotrajale frižidere i šporete.

Smatra se da prljava rerna predstavlja problem sa finansijama, a nered u frižideru naplaćivanje dugova. „Ako ostavimo prljave sudove preko noći u sudoperi, sutra ujutru ćemo čuti neke loše vesti.“ – istakla je Sandra u emisiji „Biljana za vas“.

Sandra napominje da su nam prve asocijacije na kuhinju to kako je nedeljno jutro lepo, kako se porodica okuplja i na prijatan miris peciva. „Tajna kaže bar jednom nedeljno nešto iscepcite i napravite, jer miris pečenja, pečenog hleba, zbližava i donosi harmoniju u porodicu.“

„U kuhinjskom ostrvu nikada šporet, on nema pozadinu, on nema stabilnost, automatski finansije tim ukućanima odlaze.“ – objašnjava Jelena.

Kuhinja treba da bude svetla, u što svedenijim tonovima, a sto nakon ručka čist i uredan. Ako u našoj kuhinji vlada red, čistoća i sklad, onda će i u našim područjima finansija i porodičnih odnosa isto zavladati.

(Sensa)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)