Više vas neće boleti glava: 4 kuhinjska predmeta koja treba ODMAH da nabavite

Boli vas glava od preteranog rada u kuhinji? U potrazi ste za korisnim predmetima i alatima koji će vam olakšati posao?

Donosimo četiri predloga koji će biti vrlo korisni, a ideje možete iskoristiti i za božićne poklone. Neki predmeti u kuhinji su nužni i bez njih ne možete ništa ni skuvati ni servirati, dok su neki drugi jednostavno  korisni.

Nisu neophodni, ali i te kako olakšavaju život i pojednostavljuju procese, prenosi N1. Ovi predmeti mogu biti i odlični božićni pokloni, a mogu se naći u raznim, pa i dizajnerskim varijantama.

Zatvarači za kese
Ovaj inovativni proizvod dobro će doći svakome ko nema priliku ili mogućnost da spakuje hranu, ali i stvari koje svakodnevno ili gotovo svakodnevno koristi u kuhinji.

Mogu poslužiti za razne namirnice, čak i za smrznute, a kao poklon mogu se naći u raznim, originalnim varijantama.

Univerzalna seckalica
Pomislite samo koliko biste vremena mogli uštedeti kad biste povrće umesto ručno seckali u malom aparatu koji ne zauzima previše mesta? S njim ćete to učiniti puno brže i preciznije.

Kutije za hranu
Kutije za hranu, bilo plastične, staklene ili one od materijala koji mogu i u mikrotalasne pećnice i mašine za suđe, olakšaće vam život, ali i raspoređivanje u frižideru.

Mini mikser za mleko i kafu
Uživate u kapućinu i slasnim milkšejkovima? Zbog toga već neko vreme ne morate u kafić, savršenu penu možete napraviti i kod kuće uz mini mikser kojem treba 15-ak sekundi da napravi najbolju penu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar