U trendu

Vreme je za čišćenje posle praznika, a ova mama ima najbolji mogući trik za tepihe (VIDEO)

Unosili ste badnjak u kuću, nosili kroz nju hranu, tepisi su prljavi: Vreme je za čišćenje, a ova mama vas savetuje kako da to učinite na najbolji mogući način.

Svi znamo da je „Tik-Tok“ prava riznica najrazličitijih kućnih trikova. Koliko puta nam je samo olakšao život i otkrio nam cake za koje nismo ni slutili da postoje. Ovoga puta, genijalan trik nam je otkrila majka troje dece. Ona je na svom nalogu objavila video u kojem je pokazala najjednostavniji način za pranje prostirki i tepiha.

Na tržištu svakako postoji na stotine proizvoda za čišćenje tepiha, ali ova mama je pokazala prilično neuobičajenu metodu. S obzirom na to da ima troje dece, fleke na tepihu su deo njene svakodnevice, ali je ona našla način da to brzo reši.

Naime, ona koristi metodu sa poklopcem za šerpu i tvrdi da prljavština izlazi bez ikakvih problema. U videu koji je podelila na svom „Tik-Tok“ profilu, pokazala je kako otapa tabletu za mašinsko pranje posuđa u posudi vruće vode. Zatim koristi krpu od mikrovlakana koju stavlja ispod poklopca, kojoj krajeve čvrsto uhvati ručkom na poklopcu i tako fiksira krpu.

Nakon toga počinje poklopcem snažno da trlja tepih. Kad je završila, tepih izgleda besprekorno.

Njen video, koji je pogledan 2.7 miliona puta, brzo je privukao komentare.

„Tako pametan trik s poklopcem, isprobavam ovo“, glasi jedan od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar