U trendu

WC šolja se najbolje pere ovim sredstvom, za manje od 5 minuta biće blistavo čista

Očistiti kupatilo da zablista baš svaki put i ostane čisto duže vreme nije nimalo lak zadatak. Ima tu dosta elemenata koji se uglavnom teško čiste poput na primer kade, lavaboa, ali i WC šolje.

Kako bi WC šolja bila čista i dezinfikovana, često koristimo razne hemikalije od kojih neke mogu biti opasne po zdravlje. Međutim, ponekad ostaci prljavštine ostaju u WC-u čak i nakon čišćenja takvim sredstvima. Kako biste ih se brzo rešili, postoji korisno sredstvo: prašak za pranje veša.

Jednostavno sipajte pola šoljice deterdženta za pranje veša u WC šolju, ostavite oko 15 minuta, a zatim snažno istrljajte WC četkom. Vaš WC će biti blistavo čist i sve naslage prljavštine će biti uklonjene.

Zašto prašak za pranje veša deluje mnogo bolje?

Surfaktanti, najvažniji sastojci deterdženata, uzrokuju uklanjanje prljavštine i naslaga. Kamenac se takođe uklanja omekšivačima vode u deterdžentu. Antibakterijska sredstva za izbeljivanje u prašku za pranje takođe su dobra za WC šolju.

Dakle, ako vam je sredstvo za čišćenje WC šolje prazno ili svojoj WC šolji želite da pružite dodatni sjaj bez ikakvog dodatnog truda, samo uzmite malo deterdženta i problem rešen.

Vredi isprobati!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)