U trendu

Za minut očistila pločice i fugne, zablistale kao nove. Nije ih ni ribala (video)

Fugne je uvek posebno teško očistiti, a još teže skinuti sve fleke koje ostaju od masnoće i plesni koja se na ovim prostorima često hvata. Pa i kada su  u neutralnoj boji, nijansi na kojoj nije uočljivo da je došlo do nakupljanja nečistoće, ipak ostaje pitanje kako ih pravilno očistiti jer se tu nakupljaju bakterije, gljivice i ostala prljavština.

Jedna žena tvrdi da će korišćenjem samo jednog proizvoda vaše fugne ponovo izgledati čisto, a nećete morati ni da ih ribate.

@livecomposed

Effortless grout cleaning! #cleantok #cleaningtiktok #cleaning #cleaninghacks #cleaningproducts #groutcleaning #hhambassador

♬ abcdefu – GAYLE

,,Slučajno sam prosula ovaj odmašćivač po svom podu i otkrila da čisti moje fugne, a da ih nisam ni ribala“, rekla je ekspertkinja za čišćenje Azur MekKanel u videu koji je podelila na svom TikToku.

Uz video koji prikazuje njen savet za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno sipaju odmašćivač na pod, ostave ga minut, a zatim obrišu krpom.

Iako je Azure slučajno otkrila prednosti odmašćivača na svojim fugama, spomenula je da ga morate razrediti za druge svrhe čišćenja.

Mnogi njeni pratioci bili su uzbuđeni kada su upotrebili njen savet, a jedan pratilac je predložio korišćenje OxiCleana za čišćenje fuge.

Žena po imenu Tanja otkrila je da stavlja malu kantu za smeće u svoju standardnu ​​kantu za brisanje, zatim dodaje vodu u kantu za brisanje, a mešavinu deterdženta i ključale vode u manju kantu za smeće unutra. Nakon toga izvlači krpu u kantu za brisanje, ali je ponovo natopi u čistu mešavinu sapuna i vode.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)