U trendu

Zablistaće preko noći: Uz pomoć jednog proizvoda rešite se kamenca iz WC šolje

Ako ste umorni od ribanja svoje WC šolje i traženja načina da je dobro očistite, ljubitelji ekspertkinje za čišćenje gospođe Hinč imaju odlično rešenje.

Naime, kamenac je tvrda materija koja se uglavnom nakuplja u kupatilima i kuhinjama, kako piše The Sun, oko toaleta, slavina i u kadi, i veoma je problematična za čišćenje.

Najnoviji savet se fokusira na održavanje toaleta blistavim, bez ribanja ili pranja, a objavljen je kada je žena pitala za savet kako da ukloni kamenac iz toaleta. „Kladim se da je neko već postavio ovo pitanje, ali kako da se otarasim crnog sloja kamenca na dnu moje WC šolje? Ranije sam koristila Coca Colu sa izbeljivačem, ali nije funkcionisalo i još uvek izgleda prljavo. Ne znam da li je kamenac ili nešto drugo?“, upitala je ona u objavi.

Na njenu sreću, objavu su brzo preplavili komentari entuzijasta za čišćenje koji su pritekli u pomoć svojim brzim i lakim trikom da transformišu prljavi toalet. Objava je dobila više od 130 komentara koji sugerišu korišćenje tableta za mašinsko pranje sudova.

“Ubacite tabletu za mašinsko pranje sudova u WC šolju i ostavite je preko noći. Moj toalet je bio potpuno prekriven debelim slojem tvrdoglavog kamenca i to ga je očistilo“, prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: „Koristite tablet za mašinsko pranje sudova. Delovao je kao magija na mom toaletu i jeftin je u poređenju sa drugim proizvodima za čišćenje.“

Mnogi od nas su navikli da stavljaju tablete za mašinu za pranje sudova u mašine za pranje sudova, a one su dizajnirane da rastvaraju mrlje od tvrde vode, tako da su takođe savršeno rešenje za čišćenje toaleta, prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar