U trendu

Začepljena WC šolja? Ne brinite, mnogi ljudi kažu da ovaj trik uvek deluje

Ima li išta nepodnošljivije od zapušenog odvoda u toaletu? U jednoj Fejsbuk grupi počela je diskusija upravo na ovu temu, a pratioci su imali razne genijalne savete kako da reše ovaj problem. Jedan od čestih saveta koji dele mnogi pratioci je upotreba alkoholnog sirćeta i sode bikarbone.

Sirće i soda bikarbona se često reklamiraju kao duo za otpušavanje toaleta i lavaboa, zahvaljujući njihovoj sposobnosti da rastvore prljavštinu i uklone nakupljene naslage u kanalizacionim cevima.

Međutim, zanimljivo je da je najveći broj pratilaca preporučio još jednu metodu, pomalo neuobičajenu, za koju se kunu da funkcioniše 100%. Potreban vam je samo mop za čišćenje sa krpom na vrhu koja se koristi kao klip. Korisnici interneta su izjavili da je za uspešnost ovog trika veoma važno stvoriti čvrst omot oko tkanine koju koristite pre nego što isprobate ovaj trik. Ovo se može postići umotavanjem glave krpe sa dve plastične kese i pričvršćivanjem gumenom trakom. Zatim se savetuje da gurnete krpu gore-dole nekoliko minuta da biste otčepili odvod.

– Pa ovo je genijalno! Sve je bilo gotovo za samo nekoliko minuta. Totalno sam fasciniran – oduševljeno je rekao jedan pratilac, dok je drugi rekao: „Nema više potrebe za skupim vodoinstalaterima. Možete sami da se pobrinete za sve.’

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.