U trendu

Zaljubićete se u njih na prvi pogled: Najslađe saksije za biljke koje ste ikad videli (foto)

Ako želite da ukrasite svoj dom izaberite zanimljive saksije za vaše biljke.

Biljke su u poslednjih nekoliko godina postale neizostavni deo baš svakog enterijera, a sve češće igraju glavnu ulogu prilikom samog uređenja. A svi oni koji u svojim domovima neguju prave male, zelene oaze dobro znaju kako dodatnu estetsku vrednost celoj priči dodaju i pomno odabrane, kreativne posude koje rado volimo ”pokloniti” našim omiljenim biljkama.

Danas ćete na tržištu pronaći zaista ogroman izbor različitih vaza među kojima će baš svako pronaći nešto po svom ukusu.

Zanimljiv je irski brend naziva ”Ingad” koji se može pohvaliti genijalnim kolekcijama preslatkih ”sedećih” saksija u raznim bojama koje su u potpunosti napravljene od održivih materijala.

Svaka ”Ingad” saksija napravljena je od materijala poznatog pod kraticom ”PLA”. PLA je vrsta poliestera izrađena od fermentiranog biljnog skroba iz kukuruza, šećerne trske i šećerne repe. Šećer se u ovim ovim obnovljivim materijalima fermentira i pretvara u mlečnu kiselinu, koje se potom pretvara u polimlečnu kiselinu, odnosno materijal poznatiji kao PLA, prenosi Fashion.hr.

Ove vaze dolaze u raznim bojama i preslatke su, zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar