U trendu

Zamenite skupe kreme ovim jednostavnim proizvodom: 7 sjajnih načina da koristite vazelin

Vazelin je osnova mnogih skupih krema, ali jeste li znale da ga možete koristiti i u sledeće svrhe?

1. Dugotrajan miris parfema

Pre nego što nanesete omiljeni parfem, namažite malo vazelina na mesto gde ćete ga poprskati i produžite njegovu dugotrajnost.

2. Savršene obrve

Ako imate neustrašive obrve, odnosno dlake koje se stalno pomeraju i čine vaše obrve čupavima, namažite vrlo tanak sloj vazelina na njih i obrve će biti poslušne.

3. Ispucale usne

Vazelin je jedan od najboljih hidrirajućih sredstava pa ga slobodno možete koristiti i kao balzam za usne. Vaše će usne biti negovane i hidrirane.

4. Mekana stopala

Vazelin je odličan za negu ispucale kože, a ako imate taj problem s kožom stopala vazelin je pravo rešenje za vas. Savet je da kada ga namažete obujete i čarape kako bi se što duže zadržao na koži.

5. Ispucali krajevi kose

Ako vam je kosa spremna za šišanje, a vi je puštate i ne želite da menjate dužinu, vazelin je rešenje. Namažite krajeve s malo vazelina čime ćete prividno prekriti ispucale krajeve dok ne bude vreme za novu frizuru.

6. Mrlje od farbe za kosu

Ofarbali ste kosu, ali uz nju i pola lica u novu boju kose? Nanesite malo vazelina na umrljana mesta i blago utrljajte dok se boja ne skine.

7. Stavljanje minđuša

Ako vas ponekad boli uvo prilikom stavljanja i skidanja minđuša, namažite rupice s malo vazelina i uspećete da nakit lakše stavite na mesto.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)