U trendu

Zapanjujući enterijerski trendovi: Spremite se za eksploziju boja i stila, preobrazite vaš dom iz korena

Era tužne bež estetike napokon se završava, ustupajući mesto razigranijim i neobičnijim trendovima enterijera! Prošla godina bila je obeležena nežnim stilom, neutralnim tonovima i prirodnim materijalima, ali ova godina donosi potpuno drugačiji pristup uređenju domova.

Metalik detalji, živopisne boje i vintidž komadi nameštaja postaju sve popularniji, najavljujući eru eklektičnosti i bogatih osobnosti u domovima širom sveta. Iako su neutralne boje i prirodni materijali uvek bezvremenski izbor, sada je vreme za hrabrije eksperimente!

Eklektični stil

Za ljubitelje starinskih komada nameštaja i predmeta iz sekundarne prodaje, ovo je vrijeme za procvat! Očekuje nas mešavina šarenih detalja i zemljanih boja, inspirirana 70-ima. Ovaj stil donosi toplinu i udobnost, kombinirajući vintage estetiku s modernim dizajnom.

Dopaminski dekor i vedra estetika

Ovo je uređenje prostora koje budi sreću i radost! Jarke boje, otkačeni uzorci i razigrani elementi dominiraju, stvarajući prostoriju punu pozitivne energije. Važno je okružiti se predmetima koji vas čine sretnim i stvaraju ugodnu atmosferu u domu.

Prostor koji odiše svežinom

Prirodna svetlost, biljke i ekološki osvešteni detalji postaju sve važniji u uređenju prostora. Svetli tonovi i reflektirajuće površine pomažu u maksimiziranju prirodne svjetlosti, stvarajući svetle i prozračne prostore.

Razigrana sofisticiranost

Ogromne vaze, skulpturalni komadi nameštaja i ukrasni detalji dodaju dozu otkačenosti i sofisticiranosti svakom prostoru. Ovo je pravi put za unošenje osobnosti i stila u dom, ali je važno pronaći ravnotežu između naglašenih i suptilnih detalja.

Pločice koje daju poseban šarm

Pločice postaju glavni fokus prostora, od zida do poda! Velike, predimenzionirane pločice s ručno izrađenim dekorom donose dramatične uzorke i neočekivane rasporede, dodajući prostoru osjećaj grandioznosti i jedinstvenog stila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.