U trendu

Zbog ovih grešaka dom vam može izgledati „jeftino“

O ukusima ne vredi raspravljati…Pa, ipak, postoje greške koje možete izbeći, a koje vam mogu umanjiti vrednost i lepotu vašeg životnog prostora.

Prema pisanju stranice za dizajn Interiorbykrish, morate se kloniti nekih sumnjivih izbora i odluka, jer to može negativno da se odrazi na estetiku vašeg doma.

Prvo na listi je upitna kvaliteta tepiha. Naime, tepih ni slučajno ne bi trebao biti tanak, jer se u tom slučaju vidi da je reč o nekoj serijskoj proizvodnji.

Kratke zavese su, takođe, naišle na negativne komentare, baš kao i radijatori, koji se vide. Dakle, zavese bi trebale da budu duže, kako bi prekrile radijatore, koji ne bi trebali da odvlače pažnju sa samog životnog prostora.

Veliki minus su dobili i pohabani jastuci i nasloni na ugaonim garniturama. Uvek trebate paziti da jastuci i nasloni zadrže svoj prvobitni oblik.

I, konačno, veštačko cveće je nešto što se nikako ne bi trebalo naći u vašem životnom prostoru. Ako već želite da ga oplemenite, onda neka to bude samo i isključivo sveže cveće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar