U trendu

Želite prizvati sreću i novac? Napravite OVO i stavite ispod kreveta!

Kad ležimo na svojim krevetima i spavamo, naša podsvest je otvorena i upija puno više energije, posebno energije mesta na kojem ležimo – zato feng šui najčešće savetuje da ne držimo ništa ispod kreveta. Ali, ipak postoje određeni izuzeci!

Dakle, generalno prostor ispod kreveta treba biti otvoren, odnosno trebamo imati otvoren protok energije koji treba cirkulisati ravnomerno po celom, našem telu tokom noći.

Hrpa stvari koje možda držite ispod kreveta stvara konfuzne energije koje se upijaju u vaš nesvesni um dok spavate, što je vrlo loše. Prostor ispod kreveta držite praznim i redovno čistite.

Jedini izuzetak od pravila “ništa ispod kreveta” u feng šuiju  je kada ispod kreveta držite ono što se zove Kutija s blagom. To je specifičan feng šui alat za slanje određene želje i namere, odnosno za otvaranje našeg nesvesnog “ja” mogućnostima da se te naše želje ostvare.

Kakva je to kutija i šta treba da bude u njoj?

Kvalitet kutije je važan jer će to izazvati veću ili manju energetsku vibraciju. Čvrst poklopac će predstavljati više sigurnu i stabilniju energiju, a otvorena kutija će imati više “otvoren” i “primateljski” tip energije. Obe su jednako savršene, ovisi o tome što je to što želite manifestovati.

Zatim, pogledajmo materijal kutije: Drvo je uzemljenje i drži energiju delovanja i rasta. Fino obrubljena, zlatna (može i imitacija), srebrena ili kamenjem obložena kutija će pojačati osećaj izobilja.

Staklena će podstaći energiju “jasnoće”. Pletena sugeriše prirodno kretanje i potiče fleksibilnost. Zemljana ili keramička sugeriše energiju pažnje.

Šta staviti u kutiju?

Pre postavljanja stvari u kutiju, zapitajte se: “Šta će me istinski učiniti srećnim?” Ideja je pronaći predmete koji vizuelno predstavljaju osećaje koje želimo privući u život. U kutiju stavite predmete koji će podstaknuti određenu želju da se javi u vašem životu

Ako želite izobilje i novac u kutiju stavite razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, dukate, kristale… Izbegavajte stavljati gomilu kovanog novca.

Ako želite privući ljubav, u kutiju stavite prirodne mirise, crvene sveće, mirisne kreme i ulja. Energetski uticaj Kutije s blagom će se osetiti bez obzira gde je stavite pod svoj krevet, ali najbolje mesto je paralelno sa pupkom dok ležite. Kutiju s blagom treba pregledati i osvežiti svaka tri meseca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar