U trendu

Žena otkrila neverovatan trik: Potreban je samo 1 sastojak i sve mrlje s kauča nestaju u sekundi

Trosedi, dvosedi, ugaone garniture, fotelje jedni od najkorišćenijih komada nameštaja u našem domu. Međutim, baš iz tog razloga što na njima provodimo dosta vremena, često se događa da nešto prospemo, pa onda to ostavi tragove i mrlje koje je teško ukloniti, a posebno kada je kauč napravljen od materijala kao što je štof ili somot, piše Mirror.

Srećom, jedna žena otkrila je sjajan trik za uklanjanje mrlja s kauča pomoću jednog predmeta i jednog jednostavnog sastojka koje sigurno imate kod kuće.

@ajvaughan

PART 1 @Aesthetically In Home thank you for this hack! 🫶🏽❤️ #cleaninghacks #cleantok #cleaning #clean #cleaningtipsandhacks #cleaningtips #cleaningsofa #sofaclean #sofacleaning #cleaningtiktok #foryou

♬ KU LO SA (Speed up version) – Oxlade

Korisnica AJ Von, jednostavno je otopila jednu tabletu za mašinsko pranje posuđa u posudi s malo ključale vode, pre nego što je unutra uronila krpu od mikrovlakana, pazeći da bude potpuno natopljena. Zatim je iscedila krpu i obmotala je oko poklopca šerpe, a deo tkanine obmotala je oko ručke poklopca, što je na kraju još učvrstila gumicom za kosu.

Rekla je da je najpre potrebno dobro usisati kauč kako bi bio spreman za dubinsko čišćenje, a nakon toga uzmite krpu s poklopcem i ribajte tkaninu kauča. Kako kaže, trebalo bi da pravite pokrete napred-nazad kako biste bili sigurni da je svako područje kauča očišćeno. Zatim je prikazano kako su mrlje od prolivanja praktično nestale zahvaljujući triku, ostavljajući tkaninu svežeg izgleda i mirisa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar