U trendu

Žena otkrila sjajan trik koji ju je spasio muka, fleke s kauča očistila je u sekundi (video)

Ugaone garniture, trosedi, dvosedi i fotelje su najkorišćeniji komadi nameštaja u našem domu.

Međutim, baš iz tog razloga što na njima provodimo dosta vremena, često se događa da nešto prospemo, pa onda nastaju tragovi i fleke koje je teško ukloniti, a posebno kada je nameštaj napravljen od materijala kao što je štof ili somot.

Srećom, jedna žena otkrila je sjajan trik za uklanjanje fleka s kauča pomoću dva sastojka koje sigurno imate kod kuće.

Brajni, korisničkog imena @clean_with_brynee, jednostavno je otopila malo praška za mašinsko pranje posuđa u posudi s malo ključale vode, pre nego što je unutra uronila krpu od mikrovlakana, pazeći da bude potpuno natopljena.

Zatim je iscedila krpu i obmotala je oko poklopca od lonca, a deo tkanine obmotala je oko ručke poklopca, što je na kraju još učvrstila gumicom za kosu.

Rekla je da je najpre potrebno dobro usisati kauč kako bi bio spreman za dubinsko čišćenje, a nakon toga uzmite krpu s poklopcem i ribajte tkaninu kauča. Kako kaže, trebalo bi da pravite pokrete napred-nazad kako biste osigurali da je svako područje kauča očišćeno.

Zatim je prikazano kako su fleke od prolivanja praktično nestale, ostavljajući tkaninu svežeg izgleda i mirisa.

Mnogi korisnici u komentarima su pohvalili njen trik i zahvalili joj što ga je podelila, a neki su savetovali da umesto praška, možete koristiti i tabletu za mašinsko pranje sudova.

@clean_with_brynee

life changing 💯 #couchcleaning #cleanwithme #livingmybestlife #trending #tiktok #fyp #foryoupage #clean #cleantok #cleaning #viral #home #satisfying #deepclean

♬ original sound – CleanWithBrynee

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar