U trendu

Ima 11 dece i kune se u ovaj genijalni trik za pranje belog veša: Jedni oduševljeni, drugi baš i ne

Majka 11 dece Džoan O’Rurk je na TikToku je objavila svoj trik za pranje veša za koji se kune da joj pomaže održavati dječje bele majice i košulje belima.

„Budući da u školi trebaju biti u belim majicama, na kraju sedmice imam veliku korpu punu belog veša“, objasnila je na svom profilu @orourkesmaddnesandmayhem.

„Znam da mnogi ljudi bele majice stavljaju da se nakisele u lavoru, ali ja ih sve ubacim u veš mašinu“, pokazala je u videu pa  dodala jednu kapsulu za pranje odeće, mericu Vanisha za belu odjeću i malo omekšivača za veš.

„Sada pustim da to mašina pere samo 15-ak minuta, dok se odeća nasapuna i zapeni, a onda pauziram i ostavim tako sve do sutra“, rekla je Džoan. „To je zapravo kao namakanje preko noći, a u nedelju kad ustanem, upalim da se pranje nastavi“.

@orourkesmaddnesandmayhem

School shriyd weekly soak to try keep them white #washingmachine #washing #washingmachineheart #whitewashing #whitewash #cleaningtiktok #cleaning #cleaningmotivation #schooluniform #routine #routines #routineroutine #orourkesmadnessandmayhem #mumsoftiktok #mumlife #mumtok #mumssupportingmums #mums #fyp #fypofficial #fypシ #largefamilyliving #largefamily #fypシ゚viral #largefamilylife #bigfamilycheck #bigfamilylife

♬ A Day in My Life – Soft boy

Njen je video savjet brzo postao viralan i preplavljen komentarima.

Međutim, dok su ga mnogi hvalili, neki su i upozorili na troškove računa za struju i opasnost ostavljanja veš mašine uključene preko noći.

„Volela bih da sam to znala prije mnogo godina, dok su moja deca išla u školu!“ napisala je jedna žena.

„Ovo je genijalno, svakako ću isprobati kod idućeg pranja belog veša“, dodala je druga, ali neki nisu bili uvereni da je ideja tako dobra.

„Uključena veš mašina može izazvati požar u kući!“, upozorio je jedan pratilac

„A i račun za struju vam raste!“, dodao je drugi, a prenio The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar