Žene obožavaju trik ove domaćice sa mikserom, oduševiće i vas!

Brojne domaćice nisu verovale da im rešenje stoji pred nosom…

Dok pravite kolače, samostojeći mikser je spas. Ali, oni danas koštaju prilično, ali domaćice su se dosetile sjajnog načina da ga same naprave, prenosi najzena.rs.

Mnogi će se složiti da mešanje sastojaka mikserom znatno ubrzava proces pripreme hrane i poslastica. Međutim, takođe se složiti i da upotreba miksera ume da bude prilično haotičan posao. Kuhinja se isprlja za čas, ruke se umore, a nekad se čak i ošteti posuda.

Kako bismo olakšali ove muke i ubrzali ovaj proces, donosimo sjajan trik koji je zaludeo društvene mreže. Brojne domaćice nisu verovale da im rešenje stoji pred nosom.

Naime, mnoge su se dosetile da iskoriste rešetku iz rerne ili dasku za sečenje, kroz koju provuku donji deo miksera, a ostatak miksera ostane da stoji iznad.

Evo i kako:

Jednostavno prislonite rešetku na posudu sa sastojcima, kroz prorez provucite metalne delove, zakačite ih na mikser i to je sve. Sada ćete moći da odmorite ruke i smanjite nered u kuhinji. Naravno svakako podesite mikser na malu brzinu/jačinu i ne ostavljajte ga bez nadzora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.