U trendu

10 saveta za seksi stopala

Sredili ste lice, redovno vežbate, ali šta je sa stopalima? Otvorene seksi sandale pružaju pravi efekat samo ako su u njima negovana stopala. Recite zbogom bledoj i suvoj koži i podarite im pažnju koju svakako zaslužuju!


  1. Masirajte stopala svakog dana masnom kremom. Tako ćete se otarasiti suve kože.

  2. Ukoliko imate dlačice na nožnim prstima, sledeći put kada odete na depilaciju, rešite se ujedno i tog „problemčića“.

  3. Jedno prosečno stopalo provede 16 sati dnevno u cipeli. Da biste izbegli neprijatan miris, ubacite u obuću malo sode bikarbone.

  4. Koristite kamen za pete ako želite super-glatka stopala, ali uvek imajte na umu da koži na stopalima treba posvetiti jednaku količinu pažnje i nežnosti kao i koži na licu.

  5. Koristite veštačka sredstva za taman ten? Ne zaboravite da preparat nanesete i na cela stopala, uključujući tu i nožne prste.

  6. Secite nokte pravo i do vrha prsta.

  7. Ako imate problema sa ispucalim petama, potražite neku od specijalnih krema ili losiona (npr. Elizabeth Arden Eight Hour Cream, Overnight Intense Foot Repair by Qtica, the Body Shop“s Classic Peppermint Foot Lotion…).

  8. Kada lakirate nokte na nožnim prstima, uvek nanesite jedan sloj zaštitnog ili bezbojnog laka da biste izbegli trajnu promenu boje noktiju.

  9. Neka nožni nokti budu vaše malo umetničko delo. Izaberite otkačene boje koje nikada ne biste upotrebljavali na prstima.

  10. Pronađite najlepše sandale u gradu i pokažite svima svoja „uglancana“ stopala!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.